Edycja połączeń przebiega w taki sam sposób dla wszystkich typów połączeń.
Aby zmodyfikować dane połączenia, kliknij przycisk z ikoną ołówka znajdujący się na liście połączeń (oznaczony na czerwono na poniższej ilustracji).
Zostanie otwarte okno konfiguracji identyczne jak podczas tworzenia nowego połączenia.
Po wprowadzeniu zmian:
- kliknij Save, aby zapisać konfigurację,
- kliknij Cancel, aby anulować wprowadzone zmiany.